Kárpitozás

Régóta használt bútora megsérült, elszakad a kárpit vagy esetleg eltört a fa szerkezet, de még sem szeretne azonnal megválni tőle? Akkor az Ön számára van egy jó hírünk: nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi igyekszünk mihamarabb megoldást találni a problémára. Segítünk sérült bútorának a helyreállításában és mindezt a lehető legrövidebb időn belül. Mi mindenben készséggel állunk a rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal, ugyanis számunka a vásárlói igények a legfontosabbak.

Munkatársunk célja, hogy segítsen Önnek kiválasztani otthona stílusával leginkább harmonizáló szövet vagy bőr kárpitanyagot. Emellett a bútor formai megjelenésének jövőbeni változtatásában is a segítségére lehet. Fontos, hogy az Ön által hozott anyagból is elkészíthetjük vagy felújíthatjuk kedvenc bútorát.

Felhasználóként fontos kérdés lehet, hogy honnan is lehet tudni, ha egy bútor javításra, felújításra szorul. Amennyiben az alábbiakban felsorolt jelenségek bármelyikét is tapasztalja bútoraink, akkor szinte biztos, hogy gyors és szakszerű segítségre lesz szüksége:

– nyikorog a faszerkezet
– összeesett a rugózat
– elfeslett a szövet
– a szövet kifakult
– elhasználódott a szivacs
– szakadások itt-ott a varrás mentén
– kattogó rugózat, mely később a szövetet is kiszakíthatja
– repedezett felületek megjelenése

Ha még több információra volna szüksége munkáinkkal kapcsolatosan, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az Elérhetőségek menü alatt, hogy mielőbb megoldhassunk az Ön által észlelt problémát.