Kárpit javítás

Abban az esetben, ha régi bútorát szeretné felújítani, esetleg csak részleges vagy akár teljes kárpitcserére gondolt, kérjük előtte tekintse meg referencia munkáinkat, hogy saját szemével láthassa precizitásunk és hozzá értésünk.

Régi antik bútora van, melyet még a nagymamától örökölt, de fél, hogy a felújítás során veszít régi fényéből? Megnyugtatjuk ettől nem kell tartania! Munkatársaink ugyanis kellő odafigyeléssel és gondossággal ügyelnek arra, hogy régi bútorát az adott korban használt anyagok felhasználásával „keltsék új életre”.

Emellett, ha ön egyedi tervezésű bútorról álmodik, akkor is remek helyen jár, hiszen mi egészen a tervezéstől a teljes kivitelezésig vállaljuk egyedi bútorok elkészítését. Újdonsült bútora modern anyagok felhasználásával készül, így biztos lehet benne, hogy értékes része lesz a mindennapjainak, úgy hogy közben tökéletesen harmonizál majd otthona hangulatával.

Ha felkeltettük érdeklődését, keresse munkatársunkat az Elérhetőségek menüpont alatt: szakembereink készséggel állnak majd az Ön rendelkezésére.