Rólunk

Tevékenységünk során sokféle kárpitozható fekvő és ülő bútor javításával foglalkozunk. Ügyfeleink elégedettsége minket igazol, ugyanis több mint három évtizednyi tapasztalattal a hátunk mögött eddig minden munkánk problémamentesnek bizonyult. Vásárlóink több, mint kétezer szövetminta közül válogathatnak kedvükre – mindezt persze szakembereink segítségével – így biztos, hogy otthonának megfelelő bútorral távozik majd. Számunkra a vásárló az első és fontosnak tartjuk, hogy az ő egyéni és egyedi kreativitásuk is megmutatkozzon a  munkafolyamat során.

Munkáinkra kettő év garanciát vállalunk, amely mind az általunk felújított mind pedig az egyedi tervezésű bútorainkra is teljes körűen érvényes.

Amennyiben úgy érzi az Ön számára is fontos a kényelem, a hangulat és a harmónia – bútorai szempontjából is – akkor tökéletesen helyen jár ahhoz, hogy ezt meg is találja.

Pár szó a cégvezetőtől:

Üdvözlöm!

1992-ben megkérdezték tőlem, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek. Már akkor azt mondtam, hogy kárpitos.
Ennek oka, hogy édesapám is kárpitos, és mikor gyerekként bejártam hozzá a műhelybe, újra és újra elámultam, hogy miként tesz csodát egy-egy régi bútordarabbal.

Mikor elkezdtem az iskolában szakmát tanulni, édesapámtól tanulhattam annak gyakorlati részét, ami óriási előny volt számomra. Az első munkám egy régi szék volt, amit egy szatyorban hoztak be darabokban. Ebből kellett újra széket készítenem az ő irányítása alatt.

Műhelyünket ő alapította 1980-ban, amely azóta is ugyanabban az épületben működik, bár azóta jelentősen modernizálódott. 2000-ben vettem át tőle a műhelyt és kezdtem önállóan dolgozni. Azóta folyamatosan fejlesztek az egyre jobb minőség elérése érdekében.. A legnagyobb elismerés, hogy az ügyfeleim azóta is visszatérnek hozzám, illetve szívesen ajánlanak másoknak is.

Orbán László

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, az Elérhetőségek menüpont alatt, ahol munkatársunk készséggel áll majd a rendelkezésére.