Bőr bútor javítása

A bőr bútorokról érdemes tudni, hogy hosszú használat során a nem megfelelő ápolás miatt, a felület könnyen sérülhet. A különböző repedések, kopások vagy elszíneződések mind-mind a nem megfelelő használatra vezethetők vissza, úgy mint rossz tisztítószer használata, nem megfelelő festék anyagok használata vagy éppen a bőrfelületre irányuló tartós napsugárzás.

Ezen okokból kifolyólag kedvenc bútorának élettartama a töredékére csökkenhet, ám a helyzet az, hogy ezek a problémák egy kis odafigyeléssel könnyedén orvosolhatóak, sőt elkerülhetőek lehetnének.

Ha úgy érzi bőrbútora javításra szorul, akkor forduljon bizalommal szakemberünkhöz, aki készséggel áll majd a rendelkezésére, hiszen számos lehetőség kínálkozik arra, hogy újra élvezhesse megkedvelt bútora régi kényelmét. Lehetőségünk van részleges vagy teljes javításra is, mely nagyban függ az adott bútordarab általános állapotától, a károsodás mértékétől.

Ha felkeltettük érdeklődését Galériánkban megtekintheti eddigi referencia munkáinkat, az Elérhetőségek menüpont alatt pedig felveheti szakemberünkkel a kapcsolatot.